Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’a sürpriz bir diziden başrol teklifi geldi!

Murat Yıldırım’a sürpriz bir diziden başrol teklifi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım 4 yılın ardından geçtiğimiz sene Ramo dizisi için yeniden setlere dönüş yapmıştı. 2 sezon süren Ramo, geçtiğimiz ay final yaparak veda etti. Murat Yıldırım hayranları Ramo gibi çok sevdikleri bir aksiyon dizisinin final yapmasına çok üzülmüştü.

Ünlü oyuncudan yeni bir dizi beklediklerini belirten hayranları Murat Yıldırım’ın adının geçtiği bazı projelerle çok heyecanlanmıştı. O3 Medya’nın hazırlıklarını yaptığı Show TV’de ekrana gelecek olan Aziz isimli dizinin başrolü için oyuncuya teklif gittiği ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu ile yapımcı arasında görüşmeler devam ediliyor. Henüz imzalar atılmadı ama oyuncunun Aziz dizisinde yer alma ihtimali çok yüksek gözüküyor…

Zeynep Günay Tan’ın hazırlıklarını sürdürdüğü, görsel tasarımı ve proje kurgusunu yaptığı da gelen bilgiler arasında. Recai Karagöz ise Aziz dizisinin yönetmeni olacak. Dizinin senaryosunu ise Hercai’den de hatırlayacağınız Eda Tezcan yazıyor.

atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası gibi Aziz isimli yeni dizinin de Antakya’da çekileceği ortaya çıktı. Ancak Aziz dizisi bir dönem yapımı olacak.

Arıza dizisinde başrolde yer alan Ahmet Mümtaz Taylan ile Fırat Tanış’ın da proje için teklif götürülen isimler arasında olduğu ortaya çıktı.