Ana sayfa Dizi Haberleri O Hayat Benim’in Efsun’u, Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray bomba gibi bir projeyle geliyor!

O Hayat Benim’in Efsun’u, Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray bomba gibi bir projeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ceren Moray, son yılların en çok dikkat çeken oyuncularından biri. Canlandırdığı her karakterin altından başarıyla kalkan Moray, yakında yeniden hayranlarıyla bir araya gelecek.

36 yaşındaki Ceren Moray, öncesinde farklı dizilerde rol alsa da ilk olarak Kavak Yelleri’nde canlandırdığı Su karakteriyle izleyicinin kalbini fethetti. En büyük patlamasını ise O Hayat Benim dizisiyle yaptı.

Ceren Moray, 2014-2017 yılları arasında yayınlanan ve başrollerini Keremcem’le Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı dizide Efsun karakterine hayat verdi. Efsun, Ceren Moray’ın kimi zaman sempatik oyunculuğu sayesinde kötü ve sinsi bir karakter olmasına rağmen izleyiciler tarafından çok sevildi.

O Hayat Benim'in Efsun'u, Avlu'nun Azra'sı Ceren Moray bomba gibi bir projeyle geliyor! 8

Moray’ın oyunculuktaki yeteneğini zirveye ulaştırdığı rol ise hiç kuşkusuz Avlu dizisiyle oldu. Başrolü Demet Evgar ve Nursel Köse gibi usta isimlerle paylaşan Moray, bu dizide canlandırdığı yaşadığı tüm talihsizliklere rağmen ayakta kalmaya çalışan asi ve çılgın Azra karakteriyle izleyicilerin kalbinde yer etti.

O Hayat Benim'in Efsun'u, Avlu'nun Azra'sı Ceren Moray bomba gibi bir projeyle geliyor! 9

Genç oyuncu Avlu’nun ardından başrolünü İlker Kaleli’yle paylaştığı Öğretmen ve Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler dizileriyle ekrana gelse de her iki dizi de çok uzun ömürlü olmadı.

Ceren Moray şimdi yepyeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu, Pastel Film tarafından çekilecek Ölüm Kime Yakışır isimli dizide rol almayı planlıyor. Dizide Ceren Moray’ın yanı sıra İlayda Alişan, Hazal Subaşı ve Ezgi Eyüboğlu da rol alacak.

Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstleneceği dizinin her bölümünde farklı isimler konuk olacak.