Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’dan partnerleri Damla Sönmez ve Simay Barlas’a iltifatlar!

Murat Yıldırım’dan partnerleri Damla Sönmez ve Simay Barlas’a iltifatlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisi 5 Kasım Cuma akşamı yayına başlıyor… Murat Yıldırım başrolde ve kadın partner olarak da ünlü oyuncuya Damla Sönmez ile Simay Barlas eşlik edecek. 3 önemli ismin buluştuğu dizi Show TV’de yayınlanacak.

Cuma akşamlarının yeni alternatif dizisi olması beklenen Aziz hem bir aşk hikayesi hem bir aile dramı hem de Hatay’ın Türkiye’ye katılma hikayesini anlatan bir yapım olacak.

Murat Yıldırım ve arkadaşları Ağustos ayından bu yana Antakya’da çekimlere devam ediyor. Diziden yayınlanan fotoğraflar ve fragmanlar çok özel bir işin geldiğini gösteriyor. Murat Yıldırım, ilk kez bir dönem dizisinde bulunuyor ve büyük bir heyecana sahip.

Dizideki karakter için yaz döneminde 10 kilo vermek durumunda kalan oyuncu, yeni imajıyla herkesin dikkatini çekti. Murat Yıldırım, başrolü paylaştığı kadın partnerlerini de öven sözleriyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, Damla Sönmez sorulunca şöyle konuştu: “Damla hanım kendisini ispatlamış bir oyuncu. Hem uluslararası hem Türkiye’de kendini ispatlamış, çok iyi bir oyuncu. Onunla çalışıyor olmak çok keyifli. Simay Barlas da yeni bir oyuncu arkadaşımız. O da kendini ispat edeceğine inanıyorum. O da çok iyi oynuyor”

Bütün ekip arkadaşlarının çok iyi olduğunu ve dizinin kadrosunu başarılı bulduğunu belirten Murat Yıldırım, kendi adına keyifli olduğunu belirtti.

Hem oyuncu hem de teknik kadronun başarılı bir buluşması olan Aziz dizisi için eşi İman Elbani’nin de çok heyecanlı olduğunu söyleyen Murat Yıldırım, henüz Antakya’ya eşinin gelmediğini söyledi.

Yakında eşi ile birlikte bir reklam projelerinin olacağını da belirten Murat Yıldırım, ailesiyle birlikte yaptığı Kapadokya turundan da çok memnun kaldığını sözlerine ekledi.