Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicinin korktuğu başına geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicinin korktuğu başına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları yoluna devam ediyor. Atv ekranında yayınlanan dizi 4. sezonu ile yine sadık izleyici grubunun desteğini aldı. İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı diziden tam 4 başrol oyuncusunun ayrılmasına rağmen, senaristler yeni hikaye ile dizinin ekranda tutunmasını sağladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayranlar dördüncü sezonda en çok da Züleyha karakterinin yeniden bir aşk yaşamasından korkuyordu. Çünkü hem Yılmaz hem de Demir ile yaşanan onca olaydan sonra Züleyha’nın yeni bir aşka başlamasından çok rahatsızlık duyacaklarını belirten yorumlar yapıldı. Hakan Gümüşoğlu ile Züleyha yakınlaşması yaşandıkça da bu aşka yönelik izleyicilerin itirazları arttı.

Sosyal medyada yaşanan bu eleştiri ortamı aşk temasının diziye iyice hakim olması ile artacak gibi görünüyor… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu hafta 111. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden önce paylaşılan fragmanda “Ben Züleyha’ya aşık oldum” şeklindeki söz, izleyicilerin eleştirilerinin artmasına neden oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicinin korktuğu başına geldi! 7

Hakan ve Züleyha aşkını bekleyen ve bunun hikayeyi daha de renklendireceğini düşünen izleyiciler de var. Dizi hayranları bu yeni aşk konusunda ikiye bölünmüş durumda.

Yılmaz ve ardından Demir ile yaşanan onca duygusal aşk temasının ardından Züleyha’nın şimdi de Hakan’a gönlünü kaptırma durumuna izleyiciler kolay kolay alışamayacak gibi gözüküyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 111. yeni bölümü 4 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.