Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın rol alacağı Evlilik Sözleşmesi kadrosuna bomba gibi isimler katıldı!

Murat Yıldırım’ın rol alacağı Evlilik Sözleşmesi kadrosuna bomba gibi isimler katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanan ve başrolünde Murat Yıldırım ile Gizem Karaca’nın olacağı söylenen Evlilik Sözleşmesi dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Dizi, bir Kore yapımı olan Marriage Contract’tan uyarlanıyor.

Üs Yapım tarafından çekilecek dizinin senaryosunun tiyatro yazarı Özen Yula, yönetmeninin de Cem Akyoldaş olacağını belirtiliyor.

Dizinin senaristi Özel Yula, birçok ödüle sahip dünya çapında tanınan bir yazar. Cem Akyoldaş ise 2007 yılında ekranlarda büyük yankı uyandıran Kara Yılan dizisinin yönetmeni. Mesleğe gazetecilikle başlayan Cem Akyoldaş, aynı zamanda dizinin yapımcılığını üstlenen Üs Yapım’da genel koordinatör olarak görev yapıyor. Üs Yapım son olarak TRT1 ‘de yayınlanan ve kısa süre önce final yapan Benim Adım Melek dizisini çekmişti.

Murat Yıldırım'ın rol alacağı Evlilik Sözleşmesi kadrosuna bomba gibi isimler katıldı! 3

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin kadrosuna yeni oyuncuların katıldığını duyurdu. Altuntaş’ın belirttiğine göre diziye Dolunay Soysert, EnginAlkan, Tülay Günal ve DenizHamzaoğlu katıldı.

Murat Yıldırım'ın rol alacağı Evlilik Sözleşmesi kadrosuna bomba gibi isimler katıldı! 4

Orijinali bir Kore dizisi olan Evlilik Sözleşmesi’nin konusu kısaca şöyle:

Bir kadın kocasını geçirdiği kazada kaybeder. Bundan sonra kadın küçük kızını tek başına büyütmeye başlar. Ancak, beyninde tümör olduğunu öğrenir. Kızına bakabilecek bir varis bulmak amacıyla sınırlı bir süre eşi olabilmesi için bir adamla sözleşme imzalar.