Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın sezon final tarihi belli oldu!

Camdaki Kız’ın sezon final tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında buluşan Camdaki Kız dizisinin sezon final tarihi belli oldu. Güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken dizi, sezona bomba gibi girmişti. Dizi, her hafta reytingleri silip süpürmeye devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 8’inci bölümü çok başarılı reytingler aldı. Tüm kişilerde Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından ikinci sırada yer alan Kanal D dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise birincilik elde ederek başarısını sürdürdü.

Camdaki Kız'ın sezon final tarihi belli oldu! 8

Dün akşam yayınlanan 8. bölüme, Hande Ataizi tarafından canlandırılan Cana karakterinin aldığı intikam damga vurdu. Sedat’ın kendisini terk ederek Nalan’la evlenmesini bir türlü kendisine yediremeyen Cana, tüm gerçekleri Feride’ye anlatarak Koroğlu ailesinden intikamını almış oldu. Koroğlu ailesinin kendisine yönelik tehditlerine boyun eğmeyen her şeyi göze alarak Feride’ye yedi yıldır Sedat’la birlikte olduğunu itiraf etti.

Camdaki Kız'ın sezon final tarihi belli oldu! 9

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen usta oyuncu Hande Ataizi, canlandırdığı Cana karakteriyle büyük bir oyunculuk performansı sergiledi. Oyuncu performansıyla herkesin Cana’dan nefret etmesini sağladı.

Her bölümde yaşanan gerginliklerle izleyicinin sınırını zorlamayı başaran dizinin sezon finalinin tarihi de belli oldu. Buna göre dizi 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak 9. bölümüyle sezona veda edecek.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi yaz tatilinin ardından eylül ayında yeni olaylarla izleyicilerin karşısına çıkacak. Şimdi gözler heyecanın doruğa çıktığı sezon finali bölümünde.