Ana sayfa Sosyal Medya Müthiş mücadele! Teşkilat ve Yargı sosyal medyada da kafa kafaya!

Müthiş mücadele! Teşkilat ve Yargı sosyal medyada da kafa kafaya!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının bir süredir iki hakimi var: TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı. Her iki dizide reytinglerde kafaya kafaya gidiyor. İki iddialı dizi sosyal medyada da farklı bir durum sergilemiyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 7 Kasım Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Kanal D dizisi Yargı oldu.

TRT 1’de geçen sezon yayınlanmaya başlayan Teşkilat ve Kanal D’nin yeni dizisi Yargı arasında pazar akşamları müthiş bir mücadele gerçekleşiyor. İki başarılı dizi reytinglerde birincilikleri paylaşırken sosyal medyada da başabaş gidiyor. Ancak sosyal medyada bu haftanın kazananı da Yargı oldu. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizi hakkında 89 bin 514 paylaşım yapıldı.

Müthiş mücadele! Teşkilat ve Yargı sosyal medyada da kafa kafaya! 7

Yargı, sosyal medya paylaşımlarında Teşkilat’ın nefesini ensesinde hissediyor. Zira MİT ajanlarının maceralarını anlatan ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın yer aldığı dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 88 bin 926. Yani iki dizi arasındaki paylaşım sayısı farkı binden daha az.

Reytinglerde çok başarısız giden Benim Hayatım dizisi ise üçüncü sırada yer aldı. Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer aldığı dizi izleyiciler tarafından tutmadı. Ancak Star TV’de yayınlanan dizi 7 bin 772 paylaşımla üçüncü oldu.

Dün akşam Fox TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün ilk bölümüyle ekrana geldi. Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi hikayesiyle çok çarpıcı bulundu. Reytinglerde fena denilmeyecek bir başlangıç yapan dizinin hakkında yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 7 bin 764 oldu.