Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş, YouTube’da milyonlarca kez izlendi!

Üç Kuruş, YouTube’da milyonlarca kez izlendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen olmaya aday yeni dizisi Üç Kuruş, geçen hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi daha ilk bölümüyle reytinglerden çok iyi sonuç aldı. Dizinin ilk bölümü YouTube’da da milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Üç Kuruş’un ikinci bölümü bu akşam Show TV’de yayında. Özellikle İçerde ve Çukur izleyicilerinin dört gözle beklediği Üç Kuruş dizisinin ilk bölümü reyting sınavından başarıyla geçti. Önümüzdeki bölümlerde reytinglerini artırmasını beklenen dizinin en büyük rakibi, bu akşam TRT 1’de ekrana gelmeye başlayacak olan Alparslan Büyük Selçuklu ile Fox TV’nin reyting birincisi Yasak Elma.

Tanıtımı aylardır yapılan ve TV izleyicileri arasında büyük heyecan yaratan Üç Kuruş dizisinin YouTube’da yayınlanan ilk bölümü milyonlarca kişi tarafından izlendi. Altı gün önce YouTube’da paylaşılan birinci bölüm 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerde yer aldığı dizi bu akşam iki oyuncusunu ilk kez ekrana getirecek. Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra Üç Kuruş’ta rol alan Nesrin Cavadzade, bu akşamki bölümde ilk kez görünecek. Cavadzade, bir mafya babasının kızı olan Bahar’ı canlandıracak. Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal’la da bir çift olacak.

Üç Kuruş, YouTube'da milyonlarca kez izlendi! 7

Üç Kuruş’ta bu akşam ilk kez ekrana gelecek bir başka oyuncu ise Zafer Algöz. Deneyimli oyuncu Algöz de Bahar’ın babası Nezih olarak karşımıza çıkacak. Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih’le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar’da arayacak.

Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad yazıyor. Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş’un kadrosunda ayrıca Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova,Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.