Ana sayfa Sosyal Medya Nalan’ın gelinliği rekor kırdı! Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik giydi, o gelinlik meşhur oldu!

Nalan’ın gelinliği rekor kırdı! Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik giydi, o gelinlik meşhur oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisindeki gelinliği ile ilgili gerçek ortaya çıktı! Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde yani 9. bölümünde Nalan ile Sedat’ın düğünü vardı. Bu düğün için de Burcu Biricik çok özel bir şekilde hazırlandı. Oyuncunun üzerine giydiği gelinlik ise birçok genç kadını etkiledi.

Sadece evlilik hazırlığında olanlar değil, evlenmeyi düşünmeyen bazı kadınların bile gelinliği yapan butiği ziyaret ettikleri Kanal D habere yansımıştı. Nalan karakterinin gelinliği o kadar çok ilgi çekti ki, birçok genç kadın butiğin telefonlarını kilitledi.

Peki gelinlik sahnelerinde neler yaşandı? Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, setteki detayları aktardı. Burcu Biricik’in 3 prova yaptığı ortaya çıktı. Şimdi o gelinlik için rekor sayıda sipariş geldi. Gelinliği yapan butik ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

Nalan'ın gelinliği rekor kırdı! Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik giydi, o gelinlik meşhur oldu! 7

Sina Koloğlu, gelinlik için elde ettiği bilgileri şu şekilde paylaştı: “Beyaz Butik özel işi. Hayli eski bir butik ve bu gelinlik olayında uzman. Butiği dizinin stil danışmanı Aslı Naibi Sarı bulmuş. Hatta bizzat dikimde kendileri de bulunmuş. Magazin dünyasında bilinir. Ve fakat yaptığı işe bakıyoruz tabii ki biz. Ev ahalisi bu gelinliğe bitti. “İsteseler, hazır gelinlik de olabilirdi. Farkı yaratan bu ayrıntılar” yorumu yapıldı.”

Burcu Biricik’e çok yakışın bu gelinlik her kadına yakışır mı? Bu soru da soruluyor. Ancak genç kadınlar gelinliğin provasını yapmak için de sıraya girmiş durumda.

Nalan karakteri için Burcu Biricik’in de üç kez prova yaptığı ortaya çıktı. Gelinlik için butiğe birçok sipariş verilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kanal D’nin gelinlik haberinin de youtube’da 1 milyona yakın görüntülenme elde etmesi beğeninin seviyesi konusunda önemli bir fikir veriyor.