Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın Gülben sürprizi büyük heyecan yarattı!

Kırmızı Oda’nın Gülben sürprizi büyük heyecan yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın 42. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Sezon final bölümünün tanıtımı yayınlandı ve Kırmızı Oda sürpriz konuğuyla herkesi çok şaşırttı.

Binnur Kaya’nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda’nın sezon finalinde TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın Merve Dizdar tarafından canlandırılan Gülben’i konuk olacak. Gülben, terapi görmek amacıyla Doktor Hanım’ın kapısını çalacak.

Hiç kuşkusuz Masumlar Apartmanı’nın en sevilen karakterlerinden biri Gülben. Merve Dizdar da o kadar iyi canlandırıyor ki sayesinde Gülben, izleyicilerin kalbinde çok farklı bir yer edindi. Gülben’in Kırmızı Oda’ya konuk olması da izleyicilerde büyük bir sevinç yarattı.

blank

Çok baskıcı ve travmatik geçen çocukluğu yüzünden birçok psikolojik probleme sahip olan Gülben’in Doktor Hanım’a gelmesi, iyileşme amacıyla atılmış büyük bir adım demek. Bu da yeni sezonda daha normale dönmüş bir Gülben anlamına geliyor. Gülben, bu adımı büyük aşkı Esat sayesinde atıyor.

Gülben’in iyileşmeye ilk adımı izleyiciler tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Bir izleyici sevincini “İnanmıyorummm, Gülben kırmızı odadaaa. İşte şimdi daha çok heyecanla bekliyoruzz” diyerek dile getirdi.

blank

Bir başka izleyici de şunları yazdı: “Gülben’in hikayesini birde kırmızı odadan dinlemek mii çok heyecanlıııı”

blank

İşte izleyicilerin yorumlarından bazıları…

blank blank blank blank