Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nejat İşler’li Saygı dizisinde ikinci sezona çok az kaldı! Çekimler ne zaman başlayacak?

Nejat İşler’li Saygı dizisinde ikinci sezona çok az kaldı! Çekimler ne zaman başlayacak?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – BluTV’de yayınlanan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ikinci sezon haberi yaklaşık üç hafta önce duyurulmuştu. O günden bu yana hazırlıkları devam eden ikinci sezonun çekimlerinin başlama tarihi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Saygı dizisinin çekimleri haziranın üçüncü haftası başlayacak. Çekimler sekiz hafta sürecek.

Behzat Ç dizisinde yer alan ve Nejat İşler tarafından canlandırılan anti kahraman Ercüment Çözer, bu dizide toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda birisi… Dizinin ilk sezonunda Nejat İşler karaktere büyük bir anlam katan oyunculuğu ile izleyicilerden tam not alırken genç oyuncular Boran Kuzum ve Miray Daner de başrolde başarılı performans sergilemişlerdi.

Nejat İşler'li Saygı dizisinde ikinci sezona çok az kaldı! Çekimler ne zaman başlayacak? 7

Bu arada ikinci sezonda dizinin yönetmeni değişti. Saygı dizisinin ikinci sezonunu son dönemlerin öne çıkan isimlerinden Ender Mıhlar yönetecek. Mıhlar, ekranın en popüler dizilerinden Sen Çal Kapımı’nın eski yönetmenlerinden.

Nejat İşler'li Saygı dizisinde ikinci sezona çok az kaldı! Çekimler ne zaman başlayacak? 8

Dizinin hikayesi şöyle:

Ankara’da kirli işlerinin yanında Ercümet Çözer’in İstanbul’da bambaşka bir hayatı vardır. Saygısızlığa gelemeyen iş adamı Çözer, yaşadığı kentte kendisine saygısızlık yapanlar için bazı kurallar koyar ve bu kurallara bağlı olarak kişileri rehabilite (cezalandırmaya) etmeye başlar. Ancak Ercümet bu sistemin içerisinde adım atarken iki gencin kendi adaletlerini sağlamaya çalıştığına televizyonda şahit olur.

Helen ve Savaş adlı bu iki genç insan başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. Bu gençleri tanımak ve onlara yardım etmek için araştırmaya başlar. Kısa sürede onlara ulaşır ve Kendi adaletini yansıtacak bu gençlere kol kanat gerer. Ancak işler sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.