Ana sayfa Dizi Haberleri İnanılır gibi değil! Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha var!

İnanılır gibi değil! Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar arka arkaya ayrılık haberleriyle sarsılıyor. 15 yıldır cuma akşamları ekrana gelen dizide Onur Bay’dan sonra bir isim daha ayrılık kararı verdi.

15 yıldır Kanal D’de cuma akşamları yayınlanan Erler Film imzalı Polisiye-macera-aksiyon türündeki Arka Sokaklar, Türkiye’nin en uzun süredir devam eden dizisi. Zaman zaman farklı oyuncular kadroya katılıp ayrılsa da bazıları 15 yıldır diziye devam ediyor.

Bu isimlerden biri olan Onur Bay’ın dün diziden ayrılmaya karar verdiği ortaya çıkmıştı. Tam 15 yıldır dizide Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, resmen izleyicinin gözün önünde büyümüştü.

İnanılır gibi değil! Arka Sokaklar'dan bir ayrılık haberi daha var! 8

Onur Bay’dan sonra, yine 15 yıldır dizide gazeteci Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik’in ayrılmaya karar verdiği ortaya çıktı. 30 yaşındaki oyuncu 15 yaşındayken Arka Sokaklar’da rol almaya başlamıştı.

İnanılır gibi değil! Arka Sokaklar'dan bir ayrılık haberi daha var! 9

Daha önce Hayat Bilgisi, Yabancı Damat gibi yapımlarda rol alan Yüsra Geyik’in yeni projesinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Sezona geç giren Arka Sokaklar dizisi, 18 Haziran’da sezon finali yapacak. 16. sezonuyla da ekranda olmasıbeklenen dizinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaparken senaryosunu da Ozan ve Sinan Yurdakul kaleme alıyor.

Dizinin Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu rol almakta…