Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi bitti ama bomba bir aşk doğurdu!

Masumiyet dizisi bitti ama bomba bir aşk doğurdu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye olarak en hassas konumuz kadına şiddeti ekranlara taşıyan ve Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Masumiyet dizisi 13 bölüm yayınlandıktan sonra yayın hayatına son verildi. Farklı konusu ve usta oyuncularıyla izleyicileri ekrana kilitleyen dizi, genç oyuncular İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün de kariyerinde sıçrama yapmasını sağladı.

Dizinin iki genç oyuncusu her ne kadar daha önce başka yapımlarda da rol alsalar çıkışlarını Masumiyet dizisi sayesinde yaptı. İkili dizide yasak aşk yaşayan bir çifti canlandırıyordu. Serkay Tütüncü, zengin bir ailenin şımarık ve çapkın oğlu İlker’i, İlayda Alişan da orta halli bir ailenin masum ve genç kızı Ela’yı canlandırıyordu.

İkili arasındaki aşk ve yaşanan şiddet, Türkiye’de yaşanan ve genç kızların hayatını kaybetmesine yol açan benzer olaylara gönderme yapması sebebiyle büyük ilgi çekmişti. Ancak reytinglerde istenen sonucu veremeyince 13. bölümünde yayınına son verilmişti.

Masumiyet dizisi bitti ama bomba bir aşk doğurdu! 2

Dizinin iki önemli oyuncusu İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, bir süredir aşk yaşadıkları haberleriyle gündeme geliyordu. Ancak ikili iddiaları yalanlıyordu. Fakat gerçek ortaya çıktı.

Masumiyet dizisi bitti ama bomba bir aşk doğurdu! 3

Dizi bitince soluğu Bodrum’da tatilde alan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan ilk kez elele görüntülendi.  Böylece ikili arasındaki aşk resmen kanıtlanmış oldu.

İlayda Alişan kısa süre önce verdiği bir röportajda Serkay Tütüncü ile dizide çok iyi anlaştıklarını, sette çok eğlendiklerini ifade etmişti. Yaptıkları işten mutlu olmalarının yansımalarının setteki eğlenceler olduğunun altını çizen İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ile enerjilerinin de çok iyi tuttuğunu dile getirmişti.