Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade ayrıldı ama Yasak Elma’da Biran Damla Yılmaz boşluğu doldurdu!

Nesrin Cavadzade ayrıldı ama Yasak Elma’da Biran Damla Yılmaz boşluğu doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj isimli dizinin ardından yeni sezonda yine Fox TV ekranında yer alan Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisine renk kattı. Kumru isimli karakteri canlandıran oyuncu, katıldığı ödül töreninde de bir hayli keyifliydi.

Yoğun bir temponun içinde olduğunu anlatan oyuncu, mutlu olduğunu belirtti. Kırmızı kıyafeti ile de göz dolduran oyuncu, aldığı iltifatlardan da çok memnun kaldı. Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’da rol arkadaşları Eda Ece ve Şevval Sam ile kısa sürede yakınlık kurdu. Birlikte iyi anlaştıklarını belirten oyuncu, sezona da çok iyi başladıklarını ifade etti.

Oyuncu, “İkisiyle de çok iyi anlaştım. Çok tatlı insanlar. Enerjileri muhteşem. Çok mutluyum. Yasak Elma dizisinde çok mutluyum” açıklamasını yaptı. Bu isimlerle birlikte çekilen tüm sahnelerde onlardan bir şeyler kaptığını da anlatan Biran Damla Yılmaz, bunu kendisine entegre ettiğini belirtti.

Nesrin Cavadzade ayrıldı ama Yasak Elma'da Biran Damla Yılmaz boşluğu doldurdu! 7

Dizinin ilk 4 sezonunda Şahika karakteri ile Nesrin Cavadzade hem dizide güçlü bir konumdaydı hem de Eda Ece ve Şevval Sam ile çok yakın bir arkadaşlık içindeydi. Geçen sezon diziden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin yerini Biran Damla Yılmaz hem hikayedeki Kumru karakteri ile hem de sette Eda Ece ve Şevval Sam ile yakınlık kurarak doldurmuş gibi gözüküyor.

Güzel, yetenekli ve iyi oyuncularla bir arada olmanın şansını yaşadığını da belirten Biran Damla Yılmaz, sette sürekli gözlem yaptığına da değindi.

Beşinci sezonunda yine milyonlarca izleyicinin takip ettiği Yasak Elma, güzel ilerliyor. Biran Damla Yılmaz, “Reytinglerimiz çok güzel, sette gayet güzel gidiyor. Bir sürü entrika ile devam ediyoruz” diyerek diziden yana bir sıkıntısının olmadığını ifade etti.