Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Biran Damla Yılmaz aşkı bir kenara bıraktı, kariyerini öne aldı!

Biran Damla Yılmaz aşkı bir kenara bıraktı, kariyerini öne aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, geçen sezon başrolünde yer aldığı Baraj isimli dizide yardımcı yönetmeni Deniz Can Çelik ile aşk yaşamıştı. Kısa süren bu aşk yaz aylarında son buldu.

Yeni sezonda Yasak Elma isimli diziyle anlaşan ve Kumru karakteriyle de hikayede yer alan oyuncu, başarılı performansını sürdürüyor. Özel hayatı ile iş yaşamında hayranları tarafından yakından takip edilen oyuncu, şimdilik aşkın gündeminde olmadığını söyledi.

Oyuncu, “İlişkim yok şu anda. Şu anda tamamen kariyerime odaklıyım. Çok güzel bir projedeyim. Reytingleri çok güzel geliyor. Tamamen işe odaklı gidiyor hayatım” açıklamasını yaptı.

Oyuncu özel hayatı ile ilgili sorularda fazla detay vermemeye özen gösterdi.

Biran Damla Yılmaz ayrıca alışveriş yapmayı da çok seviyor ve beğendi bir kıyafet görürse almaktan çekinmiyor.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, setlerde yer almaya 2014 yılında Yasak isimli diziyle başladı. Beyaz Yalan’ın ardından Kırgın Çiçekler’de Eylül olarak büyük çıkış yapan oyuncu, 2019 yılında ise Canevim isimli yapımda bulunmuştu. Baraj ve ardından Yasak Elma ile kariyerine devam eden oyuncu, Mucize 2 Aşk isimli filmdeki Mizgin karakteri ile de çok konuşuldu.