Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Bay, yeni yolculuklar için Arka Sokaklar’a veda ediyor!

Onur Bay, yeni yolculuklar için Arka Sokaklar’a veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde 593.bölüm dün akşam yayınlandı. İzleyiciler yine aksiyon dolu anlara şahitlik etti. Bir de dizide çocukluk döneminden gençlik dönemine kadar yer alan Onur Bay’ın ayrılığına yönelik verilen işaretler dikkat çekti.

Hüsnü Çoban’ın oğlu Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, farklı projelere yelken açmak hedefinde. Oyuncunun diziden ayrılacağına yönelik olarak ilk kulis bilgileri hafta içinde ortaya çıkmıştı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde de bu iddiaları doğrulayan bir sahne vardı.

Arka Sokaklar 593. Bölümde Tekin, oyunculuk macerasına Almanya’da devam etmek için karar alıyor! Onur Bay’ı diziden ayrılacağına yönelik iddiaları da destekleyen bu gelişme dizi hayranlarını da üzdü.

“Çoban ailesi birer birer dağılıyor. Tekin dizinin tadı tuzuydu” diye yorum bırakan hayranlar, Onur Bay’ın ayrılacak olmasından dolayı mutsuz olduklarını belirten yorumlar yapılıyor.

Onur Bay, yeni yolculuklar için Arka Sokaklar'a veda ediyor! 7

Kulislerdeki diğer iddia da Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in de bu sezon itibariyle diziye veda edeceğiydi. Çoban Ailesinden ilk olarak Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel ayrılmıştı. Şimdi de Tekin ve Zeliha’ya veda edilecek.

Tekin’in vedası oyunculuk için Almanya’ya gitmesi olarak ayarlanmış gib duruyor. İşte 593. bölümdeki o sahne ve diğer detaylar:

Tekin, büyük sevinç içinde Çoban Ailesine hem sevinecekler, hem de üzülecekleri bir müjde verir. Almanya’daki bir Türk Yönetmen, Tekin’in dizisini izledikten sonra kendisi ile çalışması için teklifte bulunmuş. Yeni bir iş olması Çoban Ailesini mutlu etse de, işin Almanya’da olması biraz olsun burukluk yaratır. Metin’den sonra Tekin’in de gidecek olması başta Hüsnü olmak üzere herkesi hüzünlendirir. Tekin, ablası Zeliş ile birlikte yönetmenin İstanbul’daki ofisine gider. Sözleşmeyi ve alacağı parayı gören Tekin, olaya balıklama atlar. Böylelikle Tekin’in, Almanya macerasının startı verilir.