Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı?

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiraz Mevsimi dizisinde yaşadıkları aşk gerçeğe dönüşen oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel uzun soluklu ilişkileri ile ünlüler dünyasının parmakla gösterilen iki ismi.

Çiftin uzun süreli birlikteliklerini evlilik ile sürdürecekleri basında haber olarak yer almış ancak iki ünlü isim de bu haberlere karşı sessizliğini korumuştu.

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı? 12

Magazinden uzak bir birliktelik yaşayan ve işleri ile gündemde olmayı tercih eden çiftten Özge Gürel en son Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile birlikte kamera karşısına geçti. Aldığı düşük reytinglerden dolayı final kararı verilen diziden sonra Özge Gürel ortalıklarda yoktu.

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı? 13

Serkan Çayoğlu ise ‘TRT 1’in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ da Ankaralı rolü ile izleyici karşısına çıkıyor. Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü ekrana taşıması bakımından çok anlamlı bir proje olan dizide, yakışıklı oyuncunun dram performansı da büyük dikkat çekti ve övgü aldı aldı. Sezon finali yapan diziden sonra Serkan Çayoğlu’da ortalıklarda yoktu.

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı? 14

Ünlü çiftin nerede olduğunu Instagram paylaşımları ele verdi. İki isim de Instagram hesaplarından ABD’nin Kaliforniya elayetindeki Joshua Tree Ulusal Parkı’ndan paylaşımda bulundu.

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı? 15

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı? 16

Amerika’da yorgunluk attıkları ve yeni sezona hazırlandıkları anlaşılan çiftin birlikte fotoğraf vermemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Özge Gürel ile sevgilisi Serkan Çayoğlu bakın hangi ülkede ortaya çıktı? 17