Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz sonunda yeni projeyi kaptı, şeytanın bacağını kırdı!

Pınar Deniz sonunda yeni projeyi kaptı, şeytanın bacağını kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteri ile parlamıştı. 2018 yılında final yapan diziden sonra ise oyuncunun ekran macerası kısa süreli oldu. Bir Deli Rüzgar isimli dizinin 6 bölüm sürmesi dışında ekranda fazla görünmeyen oyuncu, bu sezon ise Kırmızı Oda dizisindeki Nazlı karakteri ile izleyicilerle buluştu.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli dizide Burcu öğretmen karakterini canlandıran Pınar Deniz, dijital dizideki performansı ile çok beğenildi ama, televizyon izleyicisi oyuncuyu hasretle bekliyor… Kırmızı Oda’daki 7 bölümlük Nazlı performansı iyi bir izlenim oldu. Şimdi ise oyuncu yepyeni bir diziye hazırlanıyor.

Avukatlar arası mücadelenin anlatıldığı geçen sezon ortaya çıkan Rekabet isimli dizi, Yargı olarak değişti ve yeni sezonda ekranda olacak. Pınar Deniz, Aşk 101 dizisinde birlikte rol aldığı ve çok iyi uyum yakaladığı Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşıyor.

Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı ve hukuk dünyasının içine girecek olan Yargı, merakla beklenen bir yapım. Kanal D ekranında yayınlanacağı da netleşen dizinin çekimlerinin Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Pınar Deniz sonunda yeni projeyi kaptı, şeytanın bacağını kırdı! 7

Pınar Deniz hayranları ise ünlü oyuncuyu Vatanım Sensin’den 3 yıl sonra yine uzun süreli bir televizyon dizisinde yine öne çıkan bir karakter ile izleme fırsatına erişecek.

Pınar Deniz’in karakteri merakla beklenirken, dizinin hazırlıkları için de ekip yoğun bir çalışma içinde. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizi Sema Ergenekon’un adliyede yaptığı gözlemlere dayanan bir hikayeye sahip olduğu için günümüz yargı ortamıyla ilgili önemli detaylar ortaya koyması bekleniyor.