Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ve Mucize Doktor ile kariyer zıplaması yapan Onur Tuna’dan akıllı hamle!

Yasak Elma ve Mucize Doktor ile kariyer zıplaması yapan Onur Tuna’dan akıllı hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna son dönemin öne çıkan genç ve başarılı oyuncuları arasında bulunuyor. Son yıllarda yer aldığı başarılı projeler sayesinde hem kariyerinde zıplama yapan Onur Tuna hem de büyük tecrübeler kazandı.

Yasak Elma’da 2 sezon süren Alihan karakterinden sonra bambaşka bir hikayede Ferman olarak izlediğimiz Onur Tuna, Mucize Doktor sayesinde geniş kitleleri kendisine hayran bıraktı. Cerrah karakterinde başarıyla rol alan oyuncu, yurt dışında da yayınlanmakta olan bu dizi sayesinde ününe ün kattı.

Onur Tuna’nın adım adım ve yükselen bir kariyer gerçeği de ortada… Mucize Doktor ile adeta kariyerinde ve popülerliğinde zıplama yaşayan oyuncu, şimdi de yeni sezonda yeni bir diziye hazırlanıyor. Onur Tuna’nın ara vermeden yeni sezonda yine ekranda olması yorucu olsa da oyuncu, doğru bir tercih ile yine hayranlarının karşısında olacak.

Mahkum isimli yeni dizi Innocent Defendant’tan uyarlandı. Güney Kore yapımı olan Innocent Defendant 2017 yılında yayınlandı. Toplam 18 bölüm süren dizi büyük bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakmıştı. Dizi; bir savcının bir gün uyanıp kendisini ölüm hücresinde bir hükümlü olarak bulması, hafızasını bulma ve adını temize çıkarma hikayesi olarak biliniyor.

Uğur Güneş’in hikayesini yazdığı dizinin yapımcısı Mucize Doktor’u da yapan MF Yapım. Onur Tuna da yeni sezonun iddialı bir projesinde başrolü şimdiden kaptı. Hem dijital platformların hem de televizyon kanallarının dizi sektörüne büyük yatırım yapması oyuncular için de altın bir dönemin yaşanmasını sağladı.

Onur Tuna, bu dönemi en iyi değerlendiren ve ekranda sergilediği karakter sunumları ile kendisine hayran bırakan ve popülerliğini de hızla artıran isimlerin başında geliyor.