Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’da Esra Bilgiç ile müthiş uyumdan sonra Murat Yıldırım’a yeni partner aranıyor!

Ramo’da Esra Bilgiç ile müthiş uyumdan sonra Murat Yıldırım’a yeni partner aranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Ramo dizisinde 2 sezon boyunca yerini alan Murat Yıldırım, 4 yıllık dizi arasından sonra yine hayranlarını mest etmişti. Aksiyonu bol olan Ramo dizisinde hayranları tarafından çok beğenilen oyuncu, yoğun bir çalışma programının içine girmişti..

Esra Bilgiç ile Ramo’da çok iyi bir partner olan Murat Yıldırım’ın yeni dizisi de belli oldu. Evlilik Sözleşmesi isimli dizi ile yakında yeniden hayranları ile buluşacak olan oyuncu, heyecanla yeni rolüne hazırlanıyor… Oyuncunun hayranları ise partnerini çok merak ediyor.

Murat Yıldırım için partner arayışları konusunda sona gelindi. İsim netleşmek üzere. Gizem Karaca’nın Yıldırım’ın partneri olacağına yönelik iddialar ortaya atıldı.Gazeteci Birsen Altuntaş ise aldığı kulis bilgisini aktararak Karaca’nın dizide yer almayacağını belirtiyor.

Evlilik Sözleşmesi dizisi heyecanla bekleniyor. Murat Yıldırım’ın Ramo dizisi çok ilgi görmüştü.Reytingleri de gayet iyyidi. Ancak Show TV’nin yapımı yayından kaldırma kararı hayranlarını hem üzmüş hem de kızdırmıştı. Sosyal medyada yapılan itirazlar da sonuç vermedi.

Ancak Murat Yıldırım hayranlarını çok bekletmeyecek 2021-2022 sezonunad yeniden ekranda olacak oyuncunun partnerinin de yakında belli olması bekleniyor.