Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi veda ederken, Eren Bülbül hatırlatması ile yürek yaktı!

Teşkilat dizisi veda ederken, Eren Bülbül hatırlatması ile yürek yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Teşkilat çok başarılı bir sezon geçirdi. Ancak dün akşam veda vaktiydi. 14. bölümü ile birlikte ekrana ara veren Teşkilat, 2020-2021 sezonunun da en çok izlenecek yapımlarından birisi olacaktır.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin yıllar sonra yeniden buluştuğu dizide; Mesut Akusta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler gibi önemli isimler buluştu. Teşkilat, Milli İstihbarat Teşkilatı desteği ile yayına alındığı için bir propaganda aracı olarak da ifade ediliyor. Bu nedenle de izleyiciler dizinin sahnelerinden güncel konularla ilgili ipuçları bulmaya da çalışıyor.

Dizinin sezon finalinde de Eren Bülbül konusunu gündeme taşındı. Uçakta yaşanan bir sahnede Eren isimli küçük çocuk, Serdar’a yardımcı oldu. Serdar’ın Eren Bülbül’ü hatırlatan sözleri de ekran başındakilerin yüreklerini yaktı.

Serdar, “Eren’ler çok cesur olur. Sen de çok cesursun. İyi bizimlesin Eren” diyerek izleyicilerin yüreklerini yaktı. 2017 yılında Trabzon’da teröristlerin yerini jandarmaya göstermek isterken şehit edilen Eren Bülbül için “İyi ki varsın Eren” sözü sosyal medyada uzunca bir süre gündemden düşmemişti. Teşkilat dizisiyle birlikte bir kez daha Eren Bülbül sosyal medyanın gündemine geldi. Teşkilat hayranları, “Ne güzel bölümdü, kalbim duracaktı, heyecandan çok gerildim” diyerek çok beğendiklerini ifade eden yorumlarda bulundu.

Teşkilat dizisinin bu farklı yapısı izleyici ilgisinin de hep yüksek kalmasını sağladı. Dizi başladığından bugüne kadar yayınlandığı 14 bölüm boyunca reytingin zirvesinde yer aldı. En iyi sezon açılışlarından birisini yapan Teşkilat, 14 bölüm boyunca izleyici kaybı yaşamadan çok iyi oranlar elde ederek birinciliklere aboneydi.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonunun da yine çok başarılı geçmesi bekleniyor. Dizinin hayranları ise üzgün. Yaz arasının erken geldiğini düşünen izleyiciler, şimdiden Eylül ayını merakla bekliyor.

İşte dizinin 14.bölüm yani sezon finalinin tamamı: