Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin birincilik ve sosyal medya başarısı sürüyor!

Sadakatsiz dizisinin birincilik ve sosyal medya başarısı sürüyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz, 37. bölümü ile 3 Kasım akşamı ekrandaki yerini aldı. AB kategorisinde günün en çok izlenen yapımı olan dizi, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise Kuruluş Osman’dan sonra ikinci sırada yerini aldı.

Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi. 37. bölüm yine büyük ilgi çekti. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin sosyal medya yankısı da güçlü oldu.

Sadakatsiz dizisinin birincilik ve sosyal medya başarısı sürüyor! 8

Sadakatsiz dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada 2 milyon erişim elde etti. Dizi, gece boyunca TT listesinde zirvede yer aldı. Binlerce paylaşım yapan Sadakatsiz dizi hayranları, ekibin reytinglerdeki başarısına sosyal medyada da güçlü etkileşim ile taçlandırıyor.

Sadakatsiz dizisinin birincilik ve sosyal medya başarısı sürüyor! 9

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, Sadakatsiz’in dizisinin kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de…