Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin kaybı, Kuruluş Osman’ın büyük zaferi oldu!

Sadakatsiz dizisinin kaybı, Kuruluş Osman’ın büyük zaferi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba günü reytinglerde önemli bir değişim yaşandı. atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, geçen sezondan bu yana büyük bir yarış halinde olduğu Sadakatsiz dizisine karşı büyük bir üstünlük sağladı.

Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz, AB kategorisinde birincilikler elde edebiliyordu. Ancak atv dizisi Kuruluş Osman 17 Kasım akşamı tüm kategorilerde rakibinin önüne geçti. Kuruluş Osman sadece birincilikleri elde etmekle kalmadı, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında da iki haneli oranları elde etti.

Sadakatsiz dizisi zirveyi kaybetti ama Kuruluş Osman hem tüm kategorileri birinci bitirdi hem de çift haneli oranlar bir kez daha çıkarak gücünü ispatladı.

Camdaki Kız, Gönül Dağı, Teşkilat, Kardeşlerim ve Yargı dizileri ile birlikte Kuruluş Osman bu sezon iki haneli oranları elde eden altıncı dizi konumunda.

Sadece Camdaki Kız ile Kuruluş Osman iki farklı kategoride de çift haneli reytinglere elde etme başarısını sergiledi. Bu sezonun en başarılı iki yapımı olarak da bu iki dizinin adını sayabiliriz.