Ana sayfa Dizi Haberleri Birisi Sadakatsiz dizisinin senaristini uykudan uyandırsın!

Birisi Sadakatsiz dizisinin senaristini uykudan uyandırsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi ilk sezon çok başarılı bir süreç ile sezonun en iyi yapımlarından birisi olmayı başardı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsü başarılı oyunculuk performansları ile izleyicinin ilgisini diziye çekti… Sadakatsiz çok etkili bir hikaye ortaya koyunca da Kuruluş Osman gibi reytingleri garanti bir projenin karşısında çok güçlü bir duruş sergiledi.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, orijinalinden bile daha çok öne çıkan bir yapım oldu. Güçlü reytinglerin yanı sıra dizinin İspanya gibi önemli bir ülkede yayınlanması da büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Sadakatsiz’in ikinci sezonunda da hikayede önemli yenilikler ile birlikte yine çok başarılı bölümlerin izleyicilerle buluşması bekleniyordu. Berkay Ateş’in Aras karakteri ile hikayeye katılması herkesi heyecanlandırmıştı.

Ancak Aras karakterinin izleyicilerle bütünleşemediği ortak net bir şekilde ortaya çıktı. Asya’nın da şimdiye kadar dizide çizilen karakterin dışına çıkarak, hiç tanımadığı bir adam ile yakınlaşması izleyicileri rahatsız etti.

Asya’nın bu yaptığını yapabiliyor olması hikayede anlatılan karaktere uygun bir durum değildi. Temkinli ve her zaman ilerisini düşünerek hareket eden Asya, nasıl olur da hiç tanımadığı Aras ile yakınlaşabilir? İşte bu soru çok soruldu.

Birisi Sadakatsiz dizisinin senaristini uykudan uyandırsın! 1

Senarist hikayeyi ilginç bir hale getirmek için Leyla karakterini öne sürdü. Aras’ın eşi Leyla karakterinde Aslı Orcan diziye katıldı.

Sonra ne mi oldu, o kadar bölüm güçlü ve karakterli bir Asya izleyen milyonlar, farkında olmasa da karşılarında Derin’in konumuna düşürülmüş bir kadın buldu. Senarist işte bu noktada hata yaptı. Çünkü kimse Asya’nın evli bir erkek ile yakınlaşma noktasına gelmesini pek mantıklı bulmadı.

Aras karakteri de hikayede belirleyici bir rol ortaya koyamayınca Sadakatsiz dizisine olan ilgi azalmaya başladı. Aras’a dizi izleyicilerinden bir tepki oluştuğunu ve karakteri diziye uygun bulmadıkları ve hikayeden çıkmasını istediklerini de sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz.

Kuruluş Osman ile rekabette rakibinin gerisine düşen Kanal D dizisi, hala çok yüksek oranlı reytingler elde ediyor.

Tüm kategorilerde 17 Kasım akşamı ikincilikler elde eden Sadakatsiz, güçlü bir oyuncu kadrosu ve hikayede yapılacak düzenlemeler ile yeniden ilgiyi üzerine çekebilir. Gelecek haftalarda AB kategorisinde hala birinciliğin adayı konumundaki Sadakatsiz için hikayede atılacak küçük adımlar bile büyük sonuçlar doğurabilir. Ancak ikinci sezonda hikayenin ilk sezona nazaran daha zayıf olduğu gerçeğini birisinin senariste söylemesi lazım.