Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den iç ısıtan bir paylaşım geldi!

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den iç ısıtan bir paylaşım geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ rolüyle büyük beğeni topluyor. Oyuncunun, baş rollerini Caner Cindoruk ile Melis Sezen ile paylaştığı dizi sayesinde sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı var.

Daha önce de Sıla ve Anne isimli yapımlarla İspanyol izleyicilerini etkileyen Cansu Dere, Sadakatsiz’in de İspanya’da yayınlanması ile birlikte bu ülkede son dönemde yeniden popüler oldu. Cansu Dere, sadece ekran performansıyla değil güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Özel hayatıyla gündemde olmayı çok sevmeyen Cansu Dere zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündem oluyor. Cansu Dere’nin son paylaşımı takipçilerine; ‘Daha şimdiden yazı özledi’ dedirtti. Denizin içinde yazdan kalma bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinin içini ısıttı.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den iç ısıtan bir paylaşım geldi! 7

Saçlarının uzunluğundan fotoğrafın Cansu Dere’nin geçtiğimiz yıllardan kalma bir fotoğrafı olduğu anlaşılıyor. Ünlü yıldızın fotoğrafı 2.2 milyon takipçisinin bulunduğu instagramda kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan Cansu Dere, 1 Aralık’ta İspanya’nın başkenti Madrid’e giderek, Türk – İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası’nın kendisine layık gördüğü ‘Başarı Ödülü’nü alacak. Bazı takipçileri de bu ödüle layık görülmesinden dolayı Cansu Dere’yi instagramda tebrik etmeyi unutmadı.