Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu, Yargı ve Teşkilat dizilerine gönderme yaptı!

Şebnem Bozoklu, Yargı ve Teşkilat dizilerine gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, Fox TV’de pazar akşamları yayınlanan Elbet Bir Gün isimli dizide Nesime karakteriyle başrolde yer alıyor. Gain platformunda yayınlanan Hamlet dizisinde de Nagehan olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu etkili performanslarıyla göz doldurdu.

Şebnem Bozoklu, yoğun geçen yeni sezonda Ağustos ayından bu yana dizi setinde bulunuyor. Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk ile başrolü paylaşan Şebnem Bozoklu, setten fırsat buldukça da eşi Kanat Atkaya ile sosyal ortamlarda yer alarak rahatlıyor.

Bozoklu, “Elbet Bir Gün pazar günü iyi bir açılış yaptık. Zor bir gün, oturmuş ve sezonun başından beri devam eden işler var. Biz biraz geç girdik, çok da güzel şeyler okuduk. Çok güzel eleştiriler duyduk. Keyfimiz yerinde” diye konuştu.

Şebnem Bozoklu, Yargı ve Teşkilat dizilerine gönderme yaptı! 7

Elbet Bir Gün dizisi reytinglerde ortalama oranlar elde ederken, Yargı ve Teşkilat isimli güçlü yapımlara rakip oldu. Elbet Bir Gün dizisinin etkileyici bir dram hikayesi bulunuyor. Dizide; iki kız kardeşin, geçmişte yaşanan acılardan kurtulmak için yeni hayat kurması ama geçmişin yine gelip onları bulması konusu işleniyor.

Elbet Bir Gün’e gelen yorumlardan memnun olan Şebnem Bozoklu, Yargı ve Teşkilat gibi iki güçlü yapımın da rakipleri olduğunu hatırlattı.

14 Kasım Pazar günü Elbet Bir Gün dizisinin ikinci bölümü yayınlanacak ve reytinglerin nasıl geleceği de merakla beklenecek.

Şebnem Bozoklu, Hamlet isimli diziden de bahsetti. Çok heyecanlı bir yapım olduğunu anlatan oyuncu, yoğun bir şekilde çalıştığına değindi.