Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in dizideki tarzı sosyal medyada gündem oldu!

Ebru Şahin’in dizideki tarzı sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, yeni sezonda atv ekranında Destan isimli dizide yer alıyor… Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak yayınlanan fragmanlar ile çok etkili bir yapımın geldiği anlaşılıyor.

Ebru Şahin de yeni rolü Akkız’dan çok etkilendi. Her şeyden önce güçlü bir kadın karakteri olması Ebru Şahin gibi birçok kadın dizi hayranını da etkileyecek. Sekizinci yüzyılda geçen hikaye bir hayalin senaryoya yansıtılması ile ortaya çıktı.

Türklerin Orta Asya’daki kültürlerinin de içinde yer alacağı etkili bir hikayeye sahip olan Destan dizisinde Edip Tepeli de erkek başrol olarak yerini alıyor.

Ebru Şahin'in dizideki tarzı sosyal medyada gündem oldu! 8

Ebru Şahin, 3 sezon süren Hercai dizisinden sonra dinlenmek istiyordu. Ancak Destan dizisinin senaryosu gelince Akkız karakterini kaçırmak istemedi.

Yoğun bir temponun içine giren Ebru Şahin hem yeni imajıyla hem de etkileyici performansı ile göz doldurdu.

Destan dizisinin fragmanlarına yansıyan Ebru Şahin güzelliği de sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun hayranları yeni diziden görseller paylaşarak övgü dolu yorumlar yaptı.

Twitter ortamında 10 binin üzerinde mesaj paylaşıldı ve Ebru Şahin gündemin en çok konuşulan ismi oldu.

Ebru Şahin'in dizideki tarzı sosyal medyada gündem oldu! 9

Rolü için at binme, kılıç kullanma, yakın dövüş, ok atma gibi eğitimler alan Ebru Şahin, Türkiye’de sekizinci yüzyılın ilk kez bir diziye konu olduğuna değindi.

Oyuncu, “Destansı bir anlatımla, entrikalarla, aksiyonla, gerçeklikle, duyguyla, aşkla ve ilk defa bir kadın karakter üzerinden seyirciyle birlikte yaşama fırsatı bekliyor” diyerek de heyecanı artırdı.