Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Selin’i Bige Önal sevgilisi Aras Bulut İynemli ile aynı sette olmak istemiyor!

Sen Çal Kapımı’nın Selin’i Bige Önal sevgilisi Aras Bulut İynemli ile aynı sette olmak istemiyor!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakteri ile hikayeye geri dönen Bige Önal, bilindiği üzere Çukur dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli ile uzun süredir aşk yaşıyor. Bir evlilik planlarının olmadığını anlatan Bige Önal, “”Günümüze ve mesleğimize odaklı yaşamaya çalışıyoruz. En azından şimdilik durum bu” diye konuştu.

Milliyet gazetesine açıklamalarda bulunan oyuncu, ilişkilerini göz önünde değil, kendi içlerinde yaşadıklarını ve sektördeki ilişkilerin kısa süreli olmasına rağmen kendilerininkinin bu sebepten uzun sürmüş olabileceğini ifade etti.

Aynı sektörde iş yapmanın her iki isme da faydası olduğu ünlü oyuncunun sözleriyle bir kez daha ortaya çıktı. Bige Önal, uzun vadeli bir projede sevgilisi Aras Bulut İynemli ile birlikte rol almayı istemeyeceğini de şu sözlerle ifade etti:

“Bu sayede birbirimizi daha rahat anlayabiliyoruz. Hikayeler ve karakterler üzerine fikir alışverişi yapıyoruz. Dezavantajını yaşamadım henüz. Belki uzun vadeli bir projede, aynı sette olmak istemeyebiliriz. Eğer o güzel bir hikayeyse, birimizin o işten feragat etmesi gerekebilir.”