Ana sayfa Sosyal Medya Sera Tokdemir üst üste yeni projelerle dikkat çekiyor!

Sera Tokdemir üst üste yeni projelerle dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir sinema filmleri ile setlerde yer alan Sera Tokdemir, 2017-2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Marya karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı. Bu yapımdan sonra TRT1’in çocuklara yönelik dizisi Tozkoparan İskender’de Rüya karakterini canlandıran oyuncu, bunun dışında son yıllarda hep sinema filmlerini tercih etti.

Mucize 2 Aşk, Vay Halime, Aşk Çağırırsan Gelir, Müfreze, Zoraki Misafir gibi yapımlarda rol alan oyuncu, yine bir sinema filmi teklifini kabul etti. Tolgahan Sayışman’ın büyük önem verdiği, hem başrolünde yer alıp hem de yapımcısı olduğu Aynasız isimli sinema filminin oyuncularından birisi de Serra Tokdemir oldu.

Çekimlerinin yakında başlaması beklenen Aynasız bir komedi hikayesi olacak. Tolgahan Sayışman da Haluk ve Efe isimli iki karaktere aynı anda hayat verecek.

Film için yapılan oyuncu görüşmelerinde Serra Tokdemir ile de anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Tokdemir’in hikayede Meral karakterini canlandıracağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.