Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgahan Sayışman’ın kilolu görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi!

Tolgahan Sayışman’ın kilolu görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman televizyon dizilerine ara vermiş olsa da kendi yapım firmasının işlerinde yer alarak oyunculuğa devam ediyor.

Tolgahan Sayışman, geçen sezon Şeref Sözü isimli Show TV dizisinin kısa sürede yayından kaldırılmasından sonra inşaat ve tekstil alanlarında işler yapma kararı almış ve Han Medya Yapım isimli bir de yapım ajansı kurmuştu… Ünlü oyuncunun firmasından çıkan ilk dizi 2 sezon için çekilen Limit isimli dizi oldu.

Sayışman ilk dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından bir de sinema filmine adım attı. Çekimleri tamamlanan komedi tarzındaki Aynasız isimli film 18 Şubat’ta vizyona girecek. Başrolde yer alan oyuncu, Efehan ve Haluk isimli iki karaktere hayat veriyor.

Bilindiği üzere oyuncunun oğlunun ismi de Efehan ve filmde de isim üzerinden hoş bir sürpriz yapıldı. Oyuncunun babasının ismi de bilindiği üzere Haluk ve bu da senaristlerin ikinci sürpriziydi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Haluk karakteri için her sahne öncesinde 1 saate yakın süren özel bir hazırlık yaparak kilolu hale getirilen oyuncu, bu görüntüsü ile de herkesi şaşırttı.

Tolgahan Sayışman'ın kilolu görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi! 7

Görenlerin tanımakta zorlandığı oyuncu, sakallı haliyle de ilgi odağı oldu. Özel bir teknik ile kilolu hale getirilen Tolgahan Sayışman’ın rol arkadaşları ise şu isimlerden oluşuyor: Erdal Özyağcılar , Algı Eke , Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Mehmet Bozdoğan, Çağla Boz, Aslıhan Karalar, Barbaros Dikmen ve Sera Tokdemir.