Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’nin final kararı verdiği iki diziye yazık oldu!

Show TV’nin final kararı verdiği iki diziye yazık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında bu sezon için 4 önemli dizi projesi vardı. İçimizden Biri, 6. bölümü ile birlikte final yaparak herkesi şaşırttı. Özge Yağız iel Bora Akkaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesini sevenler bu duruma çok üzülmüştü. Bu yapımın ardından ise kanaldan bir dizisi için daha final kararı verildi.

Yalancı isimli yeni dizi de kanalın en çok güvendiği projelerden birisiydi. Cuma akşamları başlayan ve sonrasında salı akşamlarına alınan Yalancı ne yazık ki istenilen reytinglere ulaşamadı. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin veda edecek olması da büyük bir şanssızlık olarak nitelendiriliyor.

Yalancı isimli dizinin 9. bölümü 16 Kasım akşamı yayınlandı ve gelen reytingler hiç de iyi değil. Tüm kişiler kategorisinde 17. sırada yer alan dizi, AB’de günü 18. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 19. olabildi. Dizinin elde ettiği bu reytingler aslında hikayeye izleyicilerin yeterince ilgi göstermediğini anlatıyor.

Başarılı bir hikaye ve güçlü oyunculuk performanslarına rağmen Yalancı’nın tutmamış olması büyük bir şanssızlık ve tüm emeklere de haksızlık oldu. İçimizden Biri’den sonra Yalancı’nın da final yapacak olması bu sezonun büyük şanssızlıklarından birisi olarak kayıtlara geçti.

Yalancı dizisi 10. bölümü ile birlikte 23 Kasım Salı akşamı son kez izleyicilerle buluşacak. Dizinin vedası öncesinde bu durumdan rahatsız olan izleyicilerin eleştiri dolu yorumlarını sosyal medyada görebilirsiniz.