Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada gündem olan yeni Show TV dizisi!

Sosyal medyada gündem olan yeni Show TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2022 yılının başında yayınlanacak olan Baba isimli dizi şimdiden büyük bir ilgi gördü. Diziye bu kadar büyük ilgi gösterilmesinin 3 önemli nedeni var.

Bu nedenlerin başında başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer alması bulunuyor… Söz dizisi ile büyük çıkış yakalayan ve geçen sezon Arıza ile de yine etkili aksiyon performansı sergileyen Tolga Sarıtaş, yeniden setlere dönüş yapıyor. Oyuncunun hayranları da sosyal medyadan Baba isimli diziye yönelik heyecanlarını ifade eden birçok yorum paylaşıyor.

Sosyal medyada gündem olan yeni Show TV dizisi! 3

Baba dizisinin ikinci merak nedenlerinden birisi de Emmy ödüllerinde ‘en iyi erkek oyuncu’ olarak ödüllendirilerek bir ilke imza atan Haluk Bilginer’in de rol alacak olması yatıyor… Baba dizisinin ilk fragmanında görüntüler kadar Haluk Bilginer’in sesi de izleyenleri çok etkiledi. Dizinin fragmanı sosyal medyada yayıldı ve çok başarılı bir yapım olabileceğine yönelik hissiyat paylaşıldı.

Baba dizisini öne çıkartan üçüncü önemli nokta ise 4 sezon boyunca Show TV’de fenomen olan Çukur dizisini yazan Gökhan Horzum’un senaryoyu yazması oldu. Çukur’da her sezon büyük açılımlar yaparak senaryonun değişimi sayesinde sürekli kılınan bir başarı var.

Sosyal medyada gündem olan yeni Show TV dizisi! 4

Dört sezona yayılan ve finalinde bile milyonları ekrana taşıyabilen bir yapımın hikayesini yazmak kolay bir iş değil. Gökhan Horzum’un edindiği tecrübelerle şimdi Baba dizisini yazmakta olması da dizi hayranlarını heyecanlandıran bir başka detay oldu.

Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisi ilk olarak “Bir Gece Ansızın” ismi ile gündem olmuştu. Ancak isim değişikliği yapıldı ve ilk fragman da yayınlandı. Şimdi herkes Ocak ayını bekliyor. Çekimleri başlayan Baba dizisinin Ocak ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Tabii ki yayın tarihi henüz netleşmedi, sadece tahmini paylaşıyoruz.