Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin oyuncu kadrosuna 6 önemli oyuncu katıldı!

Baba dizisinin oyuncu kadrosuna 6 önemli oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Baba, herkesin dilinde… Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı heyecan yarattı. İki önemli ismin buluştuğu projenin yakında izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

Çekimlerine başlanan dizinin yapımcısı Ay Yapım. Senarist de Çukur’u yazan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar çifti olunca, diziye olan ilgi daha da arttı. Çok iyi bir projenin kendilerini beklediğini düşünen ve Tolga Sarıtaş hayranlığı da yüksek olan geniş bir izleyici grubu heyecanla Baba dizisini bekliyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna da önemli isimler katılmaya başladı. İlk gelen bilgilere göre dizide yer alacak 6 oyuncu netleşti… Bu isimlerin Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu ve Nihan Okutucu olduğu öğrenildi…

Şimdiden hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile konuşulmaya başlanan dizinin “Bir Anadolu Hikayesi” sloganı ile sunulması da dikkat çekti.

Sezonun en başarılı dizisi olarak öne çıkan TRT1’deki Gönül Dağı dizisi, bir Anadolu hikayesi olarak müthiş başarı elde etti.

Baba dizisinin sloganının da “Bir Anadolu Hikayesi” olarak ifade edilmesi, izleyicilerin son dönemde Anadolu hikayelerine verdiği değerin yansıması olarak gözüküyor.

Saruhan ailesinin Anadolu’daki hikayesinin detaylarının anlatılacağı Baba dizisinin geniş oyuncu kadrosu için de çalışmalar devam ediyor.