Ana sayfa Sosyal Medya Tamam mı, devam mı? Alina Boz, Maraşlı’nın final iddiaları için konuştu!

Tamam mı, devam mı? Alina Boz, Maraşlı’nın final iddiaları için konuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Maraşlı dizisi, ilk bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitlemişti. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisini ekrana çok yakıştıran izleyiciler, Mahur ve Celal karakterlerinin hikayesini ilgiyle izledi.

Fakat ilerleyen bölümlerde hikayenin bir anda çözülmesi ve bazı gizemli durumların ortaya dökülmesiyle birlikte diziye olan ilgi de azalmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta Aziz ve İlhan karakterlerinin de ölmesiyle birlikte dizinin gidişatı ile ilgili izleyicinin de kafası karışmıştı. Bir süredir sezon finali mi, yoksa final mi yapacağı netleşmeyen dizi için kanalın kararı bekleniyordu.

Bölümlerin reytinglerine bakarak bu kararın verileceği konuşulmaktaydı. Sosyal medyada dizi ile ilgili kanalın ve yapımcı firmanın beklenen ilgiyi göstermediği şeklinde eleştiriler geliyordu.

Sosyal medya tarafını eksik bulan izleyiciler, bu açığı kendi çabalarıyla kapatmaya çalışıyorlardı. Maraşlı dizisiyle ilgili gelen son haber ise izleyiciyi adeta isyan ettirdi!

Kanalın diziyi bitirme kararı, şu sıralar sosyal medyada pek çok eleştirel yorumla karşılık bulmakta. Bir süredir sosyal medyada yapılan ölçümlerde ‘En Çok Konuşulan Dizi Çifti’, ‘En Çok Konuşulan Dizi’ gibi kategorilerde de Maraşlı ilk sıralarda yer almaktaydı.

Tamam mı, devam mı? Alina Boz, Maraşlı'nın final iddiaları için konuştu! 7

Hatta final kararının hemen ardından izleyiciler #MaraşlıFinalOlamaz etiketiyle sosyal medyayı adeta paylaşım yağmuruna tuttu. Final kararından bir kaç saat sonra yapılan paylaşım sayısı 150 bini çoktan geçti.

Bugün Alina Boz’a da final ile ilgili düşünceleri soruldu. Bir başka çekim için set dışında olan Alina Boz, dizinin yapımcı firması Tims&B’nin açıklaması öncesinde net bir bilgi vermek istemedi ve “Açıkçası tam olarak bilmiyorum. Yapım şirketinden gelen bilgi çok daha doğru olur. Çok daha yeni zaten. Dün oldu bunlar. Ben de bugün buradayım. Burası için hazırlandım. O yüzden daha tam konuşamadık ama yapım şirketinden bir bilgi gelecektir bence bu konuda.” diye konuştu…

Alina Boz, her ne kadar final ile ilgili net bir bilgi vermese de “Dün oldu bunlar” sözleriyle bu iddiayı da bir nebze doğrulamış oldu.

Alina Boz’un açıklamasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…