Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun için yeni dizideki partneri şans mı, şanssızlık mı?

Su Burcu Yazgı Coşkun için yeni dizideki partneri şans mı, şanssızlık mı?

tarafından ker_def

Onur Seyit Yaran ile güçlü partnerliğinin ardından Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizi deneyimi merak uyandırdı…

Kardeşlerim isimli dizi projesinde Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemde hayran kitlesini en hızlı şekilde artıran isimlerden birisi olmayı başardı.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunuyor. Asiye ile Doruk karakterlerini çok seven Kardeşlerim dizi hayranları, iki genç oyuncunun da kariyer yolculuğunda neler yapacağını merakla bekliyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun için yeni dizideki partneri şans mı, şanssızlık mı? 8

Onur Seyit Yaran’ın sezon başında Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının ardından Yan Oda isimli Star TV ile setlere geri döndüğüne şahitlik ettik. Ancak Yan Oda dizisi finali dahi çekilmeden 4. bölümde final yaparak izleyicilerine veda etti.

Onur Seyit Yaran’ın hayranları büyük heyecanla bekledikleri projenin bu kadar kısa süre ekranda kalmasına çok şaşırdı ve bu durumu bir talihsizlik olarak değerlendiriyor.

Şimdi de sıra Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizi deneyiminde neler yaşayacağı konusuna geldi.

Şehrazad isimli yeni dizi projesinde başrolde ismi geçen Su Burcu Yazgı Coşkun, Canfeza isimli karakteri canlandıracak.

Genç oyuncunun partneri olarak kendisinden yaşça 15 yaş büyük Burak Deniz’in seçilmiş olması eleştiri konusu oldu. Ancak unutmamak gerekir ki, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun arasında da 11 yaş fark vardı. Bu duruma rağmen iki genç oyuncu Kardeşlerim dizisinde iyi bir uyum yakaladı, yüksek bir enerji ortaya koydu ve çok önemli başarılara imza attı.

Su Burcu Yazgı Coşkun için yeni dizideki partneri şans mı, şanssızlık mı? 9

Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisinin uyumu nasıl olacak bilinmiyor ama birçok dizi hayranı bu eşleşmeden çok da memnun kalmamışa benziyor.

Şehrazad isimli yeni dizi projesinin elde edeceği başarının da genç oyuncunun kariyeri için çok önemli olacağını hatırlatalım.