Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi ara verdi ama bir büyük başarı haberi daha geldi!

Teşkilat dizisi ara verdi ama bir büyük başarı haberi daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizileri arasında geçtiğimiz kış sezonunda en iyi başlangıcı yapan ve izleyicilerini de ilk bölümden itibaren kendisini tutuklu bırakan TRT1 dizisinin adı Teşkilat…

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin bir kez daha aynı sette buluştuğu dizide; Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman gibi isimler de bulunuyor. TRT1’in Milli İstihbarat Teşkilatı destekli dizisinde aksiyon bol ve izleyiciler alt mesajları da heyecanla bekliyor.

Teşkilat dizisi 14. bölümü ile birlikte önceki hafta sezon finali yaparak ara verdi. Dizinin 3 aylık yaz arasının ardından Eylül’de yeniden ekranda olması bekleniyor. Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un ayrılık iddiaları da bizzat oyuncunun paylaşımı ile yalanlanmıştı. Bir de diziden büyük bir başarı haberi geldi.

Ali Eyüboğlu, müjdeyi Milliyet Cadde’deki köşesinden verdi. TRT1 Genel Müdürü İbrahim Eren ile sohbetinden detaylar aktaran Eyüboğlu, Teşkilat dizisinin İsrail’e satıldığını aktardı.

Eyüboğlu, yazısında bu başarıyı şu şekilde anlattı: “Teşkilat’ İsrail’e satıldı…Bu kanallarla istenen başarı sağlanınca TRT yönetimi hedef büyüttü. Eren ve ekibi, TRT’yi alanında global bir oyuncu yapmak için bir dizi proje geliştirdi. Türk istihbarat ajanlarının yurt dışında yaptığı operasyonları anlatan ‘Teşkilat’ dizisini İsrail’e satmak bu misyonun bir parçası değildi, ama o da oldu.”