Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı’nın başrolü Burak Deniz ile ilgili ayrılık iddiasına jet yanıt!

Maraşlı’nın başrolü Burak Deniz ile ilgili ayrılık iddiasına jet yanıt!

tarafından ker_def

Maraşlı isimli atv dizisinde Alina Boz ile birlikte başrolde yer alan Burak Deniz, son dönemin dikkat çeken oyuncularından birisi. 26. bölümü ile birlikte final yapacak olan dizinin ardından İtalya’ya gidecek olan oyuncu, Ferzan Özpetek’in Cahil Periler isimli dizisinde rol alacak.

Burak Deniz, Maraşlı ile de yine hayranlarını mest etti. İş yaşantısında kariyerinin en iyi dönemini yaşayan oyuncu, özel hayatında ise Didem Soydan ile aşk yaşıyordu… Ancak ikili arasında bir ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Magazin gündemine düşen bu ayrılık iddiası basında da geniş şekilde yer buldu. Daha önce de benzer ayrılık iddiaları yapılmış ama iki ünlü isim aşklarına devam etmişti.

Magazinden ve gözlerden uzak şekilde aşklarını yaşayan çiftin ayrıldığına yönelik iddialar sonrasında bir paylaşım geldi. Ünlü çift birlikte, mutlu oldukları bir anın fotoğrafını kalp emojisi ile yayınlayarak bu iddiaların doğru olmadığını da ortaya koymuş oldu.

Ayrılığa sebep olarak ise Maraşlı dizisinin Mahur’u Alina Boz’un gösterilmesi de biraz garipsenmişti. Kıskançlık krizi yaşadığı söylenen Didem Soydan’ın Alina Boz’u kıskandığına yönelik iddialar ortaya atıldı.

Özel hayatı ile ilgili konuşmak istemediğini uzatılan mikrofonlara anlatan Didem Soydan, birlikte fotoğraflarını paylaşarak ayrılık olmadığı mesajını da verdi.

Maraşlı'nın başrolü Burak Deniz ile ilgili ayrılık iddiasına jet yanıt! 7