Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul sorunu çözülsün, ayrılık yaşanmasın!

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul sorunu çözülsün, ayrılık yaşanmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ankara’da çekimleri devam eden Teşkilat dizisi, 14. bölümü ile birlikte 6 Haziran Pazar günü ilk sezonu tamamlayacak. Dizinin hayranları müthiş başlayan hikaye ve oyunculuk performanslarından çok memnun. Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi olarak da anılan Teşkilat’ta Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde aylar sonra Boğaz’a gitmiş ve kız arkadaşı ile kameralar tarafından görüntülenmişti. Oyuncu, Ankara’da her şeyin yolunda olduğunu da söylemişti. Yaz aylarını İzmir’de dinlenerek ailesinin yanında geçireceğini anlatan Çağlar Ertuğrul hakkında çıkan iddialar ise herkesi şoke etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, ünlü oyuncu kendisine verilen sözler tutulmadığı için hikayeden ayrılmak durumunda kalabilir. Sezon finalinin ardından diziden ayrılmak istediğini söyleyen oyuncuyu ikna çabalarının sürdüğü belirtiliyor.

Çağlar Ertuğrul şayet dizinin ikinci sezonunda yer almaz ise bu durum Teşkilat dizisi için büyük bir kayıp olacaktır. Elbette ki yerine yeni bir oyuncu gelebilir ama Serdar başarılı bir karakterdi ve genç oyuncu da rolünü çok iyi canlandırdı.

Teşkilat dizi hayranları yaz boyunca Serdar karakterinin akıbetini merak edip duracak. Hayranlar daha şimdiden çıkan bu iddialardan bir hayli rahatsız oldu. Teşkilat hayranları ünlü oyuncunun ayrılması durumunda bunun büyük bir kayıp olacağını düşündüklerini ve böyle bir gelişme olmamasını umut ettiklerini belirten yorumlar yapmaya başladı.

Bakalım Çağlar Ertuğrul ile yapımcı anlaşabilecek mi? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.