Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat reytinglerde bastırdı, Yargı dizisi kaybetti!

Teşkilat reytinglerde bastırdı, Yargı dizisi kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat ile Yargı dizileri arasında müthiş bir reyting yarışı yaşanıyor.. Bu sezon birbirlerine en yakın oranlarda reytingler elde eden iki dizi olarak öne çıkan Teşkilat ve Yargı’nın birincilik mücadelesi her hafta nefes kesiyor.

İlk sezon yayınlandığında rakipsiz olan Teşkilat, yeni dönemde Yargı’nın birinciliklerine engel olamadı. Hatta geçtiğimiz hafta hem AB hem de ABC1 gruplarında zirvede yer alan Yargı dizisi, 5 Aralık akşamı ise büyük şokla karşılaştı.

Tüm kategorilerde TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisi birinciliği elde etti. Yargı dizisi ise ikinci sırada yer aldı. Bu haftayı birincilikten uzakta kapatan Yargı, şaşkınlık yaşatırken, reyting oranlarının tüm kategorilerde de birbirine çok yakın olduğu gözlemleniyor.

Teşkilat reytinglerde bastırdı, Yargı dizisi kaybetti! 7

Teşkilat dizisi uzun bir aradan sonra yeniden tüm kategorilerde zirvede yer aldı. Yargı dizisindeki reyting düşüşü sınırlıydı belki ama küçük oranlar bile artık birinciliği etkiliyor.

Kanal D dizisi 12. bölümü tamamlarken, TRT1 dizisi ise 25. bölümü geride bıraktı.

Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinin de 5. bölümü yayınlandı ama dizinin tüm kişilerde 20., AB grubunda 28. ve ABC1 grubunda ise 17. sırada yer aldığını görüyoruz. Fox TV, dizi için 12 Aralık pazar günü yayınlanacak olan 6. bölümün final olacağını duyurdu.