Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde büyük değişim başlıyor, ilk bombayı Melis Sezen patlattı!

Sadakatsiz dizisinde büyük değişim başlıyor, ilk bombayı Melis Sezen patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde Derin isimli karakteri canlandırıyor. Doctor Foster isimli BBC dizisinde uyarlanan Sadakatsiz, ilk sezonu başarıyla tamamladı ve şimdi de ikinci sezonda yoluna devam ediyor.

Çok iyi reytingler alan Kanal D dizisinde başrolde yer alan Melis Sezen, canlandırdığı Derin karakteriyle Altın Kelebek ödüllerinde ‘parlayan yıldız’ kategorisinde ödül aldı. Ünlü oyuncu beyaz ve derin dekolteli bir kıyafet ile ödül törenine katıldı.

Çok istediği bir ödülü kazandığı için mutlu olduğunu belirten oyuncu, Derin karakteriyle de buna ulaştığı için ayrı bir heyecan yaşadığını söyledi.

Melis Sezen, “Çok heyecanlıyım, uzun zamandır bu geceyi bekliyorum. Yıldızı parlayan oyuncu olduğum için de çok mutluyum. Çünkü ideallerimden birisiydi” açıklamasını yaptı.

Sadakatsiz dizisinde büyük değişim başlıyor, ilk bombayı Melis Sezen patlattı! 7

Sadakatsiz dizisiyle ilgili güçlü bir tüyo da veren oyuncu, hikayede yeni bir dönem başlayacağını ilk duyuran isim oldu.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile birlikte başrolde yer alan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisindeki büyük değişim konusunda ilk bilgileri şu sözlerle verdi:

“Sadakatsiz tam gaz devam ediyor. Çok heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Bambaşka ritme giriyoruz şimdi. O yüzden ayrı bir heyecanlıyım. Derin’e hayat vererek de burada olduğum için ayrıca mutluyum.”

Melis Sezen hikayenin çok farklı bir ritme gireceğini ve bunun heyecanını yaşadığını ifade etti. Bir süredir dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler yükselmişti. Hatta son haftalarda izleyiciler senaristlere yönelik eleştiri içerikli binlerce mesaj paylaştı.

Dizinin hikayesinin artık tıkanma noktasına doğru gittiği değerlendirmeleri yapılırken, senaryonun farklı bir ritim ile devam edeceğini Melis Sezen’in açıklaması, izleyicilerin merakını da artırdı.