Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat sezon kapanışını mükemmel yaptı!

Teşkilat sezon kapanışını mükemmel yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mart ayında yayınlanmaya başlayan, güçlü hikayesi ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla kısa süre içerisinde ekranların en çok izlenen dizisi haline gelen Teşkilat, dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finalini yaptı.

Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve TIM’s Production tarafından çekilen dizi dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle sezona veda etti. Dizi, eylül ayından itibaren yeniden ekranlara gelmeye başlayacak.

Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etti. Dizide ajan Serdar karakterini canlandıran Ertuğrul, “Destekleyen herkese ve pazar akşamları bizi yalnız bırakmayanlara teşekkürler. Yapımda emeği geçenlere tebrikler” diye yazdı.

Teşkilat sezon kapanışını mükemmel yaptı! 10

Kısa süre önce diziden ayrılacağı ve ikinci sezonda yer almayacağı söylentileri ortalıkta dolaşan Çağlar Ertuğrul, yine Twitter hesabından yaptığı paylaşımda diziye devam edeceğini paylaştığı bir GIF’le açıklamış ve hayranlarının yüreğine su serpmişti.

Çağlar Ertuğrul’un bu paylaşımı, oyuncunun diziden ayrılmasından korkan izleyicilerin yüreğini biraz daha ferahlattı. İzleyiciler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda üç ayı çok zor geçireceklerini yazdılar.

Bir izleyici “Herkesin çabası takdir ediliyor çünkü herkes inanılmaz, sizin sayenizde ve umarız ki yeteneğinizin keyfini çıkarmaya devam etmek için bu üç ay hızla geçer.” diye yazarken bir başka dizi hayranı ise “Büyük bir güçle geri dönmeni bekliyoruz. Yine çok güzel bir işe imza atmışsınız, sizi izlemek büyük keyif veriyor. En güzel ekip, dizi gerçekten efsaneydi. Hepinizi, sizi çok seviyorum. İkinci sezonu bekliyoruz güzel ekibimiz” diye yazdı.

Teşkilat sezon kapanışını mükemmel yaptı! 11

Teşkilat sezon kapanışını mükemmel yaptı! 12

Bir izleyici de Çağlar Ertuğrul’a övgüler düzdüğü paylaşımında şunları yazdı: “Sen harikasın kaptan Serdar’ın karakteri harika. Müthiş güçlü karakter. İkinci sezonda sizleri heyecanla bekliyoruz. Sen bir kahramansın. Çok seviyoruz kaptan çok seviyoruz Çağlar abi seni gerçekten özleyeceğiz” diye yazdı.

Teşkilat sezon kapanışını mükemmel yaptı! 13

Teşkilat’ın 14. bölümünde neler oldu?

Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasının ardından fırsattan istifade ederek kaçmaya çalışır.

Kazanın ardından çıkan çatışmada araçta sıkışan Pınar’ın hayatı tehlikededir. Serdar, peşinde olduğu teröristin uçağı kaçırmasının ardından büyük saldırı planının uçakla gerçekleşeceğini anlar. Uçakta bomba bulunduğunu tespit etmesi üzerine saldırıya engel olmak için harekete geçer.

Fadi’nin kaçtığı ve Serdar’ın içinde olduğu uçağın kaçırıldığı bilgisi karargâha ulaşınca ekip teyakkuza geçer. Bombayı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır. Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam ederken, onu takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir.