Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat veda etti, Menajerimi Ara ve Kefaret dizilerinin önü açıldı!

Teşkilat veda etti, Menajerimi Ara ve Kefaret dizilerinin önü açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Teşkilat, ekrana şimdilik veda etti. Dizinin ilk sezonu tamamlandı ve 14 bölümlük bu serüven büyük de ilgi gördü.İkinci sezonu da heyecanla bekleyecek olan dizi, pazar akşamları adeta reytingleri süpürdü.

Hem Arıza hem Menajerimi Ara hem de Kefaret dizileri Teşkilat gelince büyük sıkıntı yaşadı. Kefaret ayakta kalabilen bir dizi olarak öne çıktı belki ama reytingleri de önemli ölçüde düştü.

Menajerimi Ara ise neredeyse büyük bir izleyicisini rakibine kaptırdı. Teşkilat dizisinin sezon finali yapmasının ardından Pazar akşamları, Kefaret ile Menajerimi Ara’ya gün doğdu.

Kefaret’in durumu tam olarak net değil. Dizi devam edecek mi, yoksa final mi yapacak henüz net durum ortaya çıkmadı. Menajerimi Ara ise yaz boyunca devam edecek. Yani Teşkilat yokken Menajerimi Ara’nın iyi performanslar göstermesi besleniyor.

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başarılı uyumu ve yüksek enerjileri dizi hayranlarının çok ilgisini çekiyor. Barış ve Dicle karakterleri de en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi oldu. Menajerimi Ara’nın sosyal medya başarısı da en başından bu yana sürüyor.

Ancak Star TV dizisinin yaz aylarında daha iyi çıkışlar yapması şart. Konuk olarak gelen ünlü isimlere daha fazla ağırlık vermesi de beklenebilir.