Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş son dönemin en iyi dizi çifti!

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş son dönemin en iyi dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk başladığında geniş bir izleyici kitlesinden ilgi gören Menajerimi Ara dizisi, sonrasında düşüş yaşamış ve Teşkilat dizisi de bu düşüşün kalıcı olmasına sebep olmuştu.

Başarılı isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara, hikayesiyle de farklı bir yapım ve konsept olarak da geniş bir izleyici kitlesini etkileme potansiyeline sahip. Dizinin Pazar akşamları yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor. Hayranlar, dizideki Dicle ile Barış çiftine adeta tutuklu kaldı.

Doğal oyunculuğu ile Ahsen Eroğlu, son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olmayı hak ediyor.Deniz Can Aktaş da partnerine eşlik ediyor ve Dicle ile Barış çifti de ekranın en sevilen çiftlerinden birisi oldu.

İzleyicilere göre verdikleri his gerçek hayata yakın…Yani onların aşkı sanki gerçekmiş gibi algılanıyor. Bunun altında da doğallık ve hayatın akışına uyan hikaye kurgusu gösterilebilir.

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş son dönemin en iyi dizi çifti! 7

Dicle – Barış çifti o kadar beğenildi ki, sosyal medyada bu çifti öven birçok yorum görebilirsiniz. Birbirleri ile uyumları ve enerjileri de tutan Eroğlu ile Aktaş, sosyal medyanın da gözdesi konumunda.

Bu dizi çiftini beğenenler yaz boyunca Menajerimi Ara dizisinin ekranda yer alacak olmasından da son derece memnun.

Dicle ile Barış sahneleri her pazar günü heyecanla bekleniyor ve aralarındaki etkileşim, izleyiciye verdikleri hiler ve çiftin aurası konuşulmaya devam ediyor.