Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’dan sonra bir dizi çifi daha vedaya hazırlanıyor!

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’dan sonra bir dizi çifi daha vedaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında dizi dünyasında gelişmeler ışık hızıyla ilerliyor… Bir sezonun sonuna doğru yaklaşılırken, kanallar da yeni dönem öncesi pozisyonlarını almaya başlıyor. Show TV, bu noktada çok hareketli günler yaşıyor. Kanalın diziler konusundaki sert yaklaşımı izleyicileri çok mutsuz etti.

Arıza dizisinin fena sayılmayacak reytinglere rağmen final kararının alınması herkesi üzmüştü. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan uyumu o kadar başarılı oldu ki, ikilinin hayranları sosyal medyada bu çifti zirveye çıkarttı. Böyle güçlü uyum ve enerjilerin kolay kolay buluşamadığı dizi dünyasında Arıza dizisinin final kararı bu noktada da izleyicileri rahatsız eden bir durum oldu. Böyle iyi dizi çiftini kaybedecek olmak Arıza hayranlarına fazlasıyla ağır geliyor. Arıza’nın geriye iki bölümünün kaldığını belirtelim.

Show TV yeni bir karar daha alarak bu sefer de Cuma akşamları ortalamanın üzerinde reytingler alan Ramo dizisini bitirme kararı aldı. Aksiyonu bol dizide Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç bir araya gelmişti. Sibel ve Ramo karakterlerinin uyumu da Arıza’da olduğu gibi çok beğenildi…

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'dan sonra bir dizi çifi daha vedaya hazırlanıyor! 7

Show TV ekranını güzelleştiren ve kalitesini artıran hem Arıza hem de Ramo dizilerinin final yaparak bitecek olması birçok kişiyi üzüyor. Ramo’nun geriye 5 bölümünün kaldığı ve bayram öncesi de sona ereceği belirtiliyor.

Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç uyumu da böylelikle sona ermiş olacak. Show TV sadece iki dizisini bitirmiyor. İzleyicilerin yüreklerine işleyen iki önemli dizi çiftini de ortadan kaldırıyor.