Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi hala birinci ama yine de eski günlerini arıyor

Gönül Dağı dizisi hala birinci ama yine de eski günlerini arıyor

tarafından ker_def

Beşinci sezona başlayan TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, yine ortalamanın çok üzerinde, birçok dizi projesinin hayalini kurduğu reytingleri almaya devam ediyor.

Ancak dizinin ilk 3 sezonunda çift haneli oranlarda gelen reytingleri ve izleyici ilgisinin çok yüksek olması düşünüldüğü zaman, dördüncü sezonda başlayan ve beşinci sezonda da devam edeceği anlaşılan izleyici ilgisindeki azalmanın devam ettiği anlaşılıyor.

Henüz 2024-2025 dizi sezonunun başı olması nedeniyle elde ettiği reytingleri ilerleyen haftalarda biraz daha artıracak olsa da Gönül Dağı dizisinin artık çift haneli reytinglere ulaşarak sezonun zirvesinde kendisine yer bulması o kadar da kolay gözükmüyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam edilen, Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı dizi Cumartesi akşamları yine bir numara olmaya devam ediyor.

145.bölümüyle de yine tüm izleyici gruplarında günün en başarılı sonuçlarını elde eden Gönül Dağı, haftayı yine birincilikle kapatmayı başardı.