Ana sayfa Dizi Fragmanları Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisine veda vakti! Arıza dizisi gözyaşları arasında kayıp gidiyor!

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisine veda vakti! Arıza dizisi gözyaşları arasında kayıp gidiyor!

tarafından ker_def

Ne yazık ki final gerçeği ortada! Arıza dizisine veda vakti geldi! Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde buluştuğu Arıza dizisine veda ediyoruz… Dizinin 30. ve son bölümü 11 Nisan Pazar, yani bu akşam yayınlanacak. Pazar dizilerinin en büyük şanssızlığı TRT1’de ekrana gelen Teşkilat dizisi oldu… MİT destekli bir dizi olması ile öne çıkan Teşkilat’ın izleyicileri mıknatıs gibi kendine çekmesi, ilk olarak Arıza’yı vurdu.

Reytingleri hızla düşen Arıza dizisinin zarar etmeye başlaması üzerine Show TV ekonomik nedenlerden dolayı yayından kaldırma kararı aldı. Bir çok dizi hayranı bu duruma tepki gösterse de final gerçeği ortada. Arıza dizisinin 30. final bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Finalde neler olacağına yönelik bazı işaretleri görebilirsiniz. Haldie’nin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bakalım Arıza dizisi nasıl bir sonla bitecek.

Arıza 30.Bölümde; Ali Rıza(Tolga Sarıtaş) bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer(Murat Daltaban) ile karşı karşıya gelmiştir. Burak(Olgun Toker) ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır.

Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko(Kemal Burak Alper) da ağır yaralanmıştır.
Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.

Haşmet(Ahmet Mümtaz Taylan) ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide(Ayça Ayşin Turan) başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide’nin Ali Rıza’ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.