Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın Baba dizisi hangi efsane diziyi hatırlatacak?

Tolga Sarıtaş’ın Baba dizisi hangi efsane diziyi hatırlatacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın başrollerinde yer alacağı Baba isimli Show TV dizisiyle ilgili birçok gelişme yaşanıyor. Dizinin çekimleri başlamasına rağmen, hala oyuncu kadrosunun genişletilmekte olduğunu görüyoruz.

Tolga Sarıtaş, yeni dizisiyle ilgili yaptığı ilk açıklamada çok geniş bir oyuncu kadrosunun hikayede yer alacağını söylemişti. Bu da gösteriyor ki birbirinden farklı olayların yaşanacağı, karakterlerin derinleştirilerek her birinin hikayesinin zaman zaman öne çıkartılacağı bir yapım izleyicileri bekliyor.

Hikaye noktasında bu kadar detaycı ve her karakterin kendi hikayesinin öne çıkması durumlarını fenomen dizi Yaprak Dökümü’nde izlemiştik. Baba isimli yeni Show TV dizisinin de Yaprak Dökümü’nün hikaye örgüsüne benzer bir denklem ile yola çıkacağı belirtiliyor.

Çukur dizisinin senaristi olan Gökhan Horzum ile, Ekin Atalar’ın birlikte yazdığı senaryo bir Anadolu hikayesi olarak öne çıkartılıyor. Anadolu hikayelerine olan izleyici ilgisi de son dönemde artarak sürüyor. Bu yükselişten pay almak isteyen Baba dizisinde izlenen taktik doğru bir yol olarak gözüküyor.

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin yer aldığı ilk fragmanın ardından Baba dizisine olan ilgi arttı. Dizinin oyuncu kadrosu da genişliyor.

Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu, Nihan Okutucu gibi isimlerin ardından son olarak diziye Bihter Dinçel ile Tolga Sala da katıldı… Dizinin kadrosuna yeni isimlerin katılmaya devam edeceği gelen bilgiler arasında.

Çekimleri devam eden ve Ocak ayında yayınlanması beklenen Baba dizisi, Saruhanlı ailesinin yaşanan uçak kazasının ardından değişen hayatlarını konu alıyor.