Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin ve Akın Akınözü başka diziye başladı ama hayranları Hercai’yi özledi!

Ebru Şahin ve Akın Akınözü başka diziye başladı ama hayranları Hercai’yi özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3 sezon süren Hercai dizisi sayesinde hem Ebru Şahin hem de Akın Akınözü büyük popülerlik yaşadı. İki genç oyuncu da dünyanın birçok ülkesinde hayran kitlesi elde etti.

Hercai dizisinin birçok ülkede yayınlanması ülkemizin tanıtımı adına da önemli bir başarıydı. Şu anda iki başrol oyuncusu da farklı dizilerde başrolde bulunuyor. atv ekranında Ebru Şahin’in kadın savaşçı Akkız olarak Destan dizisinde izliyoruz.

Akın Akınözü ise Öykü Karayel ile birlikte Star TV ekranında Kaderimin Oyunu isimli dizide Cemal karakterini canlandırıyor…

Her iki oyuncu da yeni rolleri ile büyük beğeni topladı ve projelerin reytingleri de iyi geliyor… Ancak Hecai dizisi hayranları hala eski günlerin özlemini üzerinde taşıyor.

twitter ortamında Hercai dizisi hayranları ReyMir etiketi açtı ve binlerce de tweet paylaşıldı. Dizi hayranları Reyhan ile Miran karakterlerini çok özlediklerini belirten yorumlar yaptı.

25 Nisan 2021 tarihinde 69. bölümüyle final yapan Hercai’nin ardından hala bu kadar büyük bir izleyici kitlesinin yapımı hatırlatması ne kadar büyük etki bıraktığını da gösteriyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü başka diziye başladı ama hayranları Hercai'yi özledi! 8

Bir dizi hayranı mesajında şöyle yazdı: “Bütün dünyaya sorsalar ‘Özlem nedir?’ diye, bir tek #Reymir fandom cevap verebilir.”

Hercai dizi hayranları hem fotoğraflar hem kısa videolarla destekledikleri özlem dolu mesajlarında aşkın gerçek halini ve büyüsünü bu diziyle yaşadıklarını da belirtiyorlar.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü başka diziye başladı ama hayranları Hercai'yi özledi! 9

ReyMir etiketi kısa sürede binlerce tweet paylaşılması ile birlikte gündemin en çok konuşulan konularının başında yer alıyor.