Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman yapımcılığa soyundu! İlk dizisi geliyor!

Tolgahan Sayışman yapımcılığa soyundu! İlk dizisi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olan, ekranların en yakışıklı oyuncularından Tolgahan Sayışman yapımcılığa soyundu. Yapım şirketi Han Medya&Yapım’ın ilk dizisi yolda.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter’da yaptığı paylaşımda Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya&Yapım, dijital bir platforma iki sezonluk bir mini dizi hazırlığı içerisinde. Dizi için oyuncu görüşmelerinin sürdüğü belirtildi.

Projenin yönetmen koltuğunda daha önce Şampiyon, Yuvamdaki Düşman ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Müge Uğurlar var. Uyarlama bir proje olan dizinin senaryosunu ise Makbule Kosif ve Gülsevin Karagöz yazıyor.

Ayrıca gelen bilgiye göre dizinin adı Limit olacak ve çekimleri Denizli’de gerçekleşecek. Dizi çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Tolgahan Sayışman yapımcılığa soyundu! İlk dizisi geliyor! 7

Projede Tolgahan Sayışman’ın oyuncu olarak yer alıp almayacağı da belirsiz. En son, düşük reytingler sebebiyle sadece dört bölüm yayınlanan Şeref Sözü dizisinde izlediğimiz Sayışman, bu gelişmeye üzülmüş ve bir süre ekranda yer almayacağını, ticaretle uğraşacağını söylemişti.

Ancak kısa süre önce kameralara yakalanan ünlü oyuncu farklı imajıyla dikkat çekmişti. Sayışman, yeni bir projeye hazırlandığını, ancak bunun bir dizi değil film olduğunu açıklamıştı.