Ana sayfa Sosyal Medya Barbaros Hayreddin dizisi Tolgahan Sayışman’ın televizyon dizisi iştahını törpüledi!

Barbaros Hayreddin dizisi Tolgahan Sayışman’ın televizyon dizisi iştahını törpüledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli diziyle TRT1 ekranında dizilere geri dönüş yapan Tolgahan Sayışman, uzun bir aradan sonra hayranları ile buluşmuş oldu. TRT1’in 3 yıldır üzerinde çalıştığı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılması çabasında ikinci dönem de tamamlanıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi ile başlayan bu süreç, yeni sezonda Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı adıyla konsept değiştirerek devam etti.

İlk sezonda Ulaş Tuna Astepe ile Engin Akyürek hikayenin başrolünde yer alırken, ikinci sezonda ise bu sorumluluk Tolgahan Sayışman’a düştü. İlk sezonda daha iyi reytingler olsa da TRT1 beklediği büyük çıkışı yakalayamamıştı. İkinci sezonda da umutlu bir bekleyiş vardı ama dizinin reytingleri yine beklenenden çok düşük geliyor.

Tolgahan Sayışman hayranları ise uzun bir aradan sonra oyuncuyu yeniden ekranda gördükleri için hallerinden memnun. Sezon sonu itibari ile Barbaros Hayreddin dizisinin final yapması bekleniyor. Oyuncu ise yeniden televizyona bir iş yapmayı düşünmüyor.

Tolgahan Sayışman, Barbaros Hayreddin dizisi ile birlikte ticaret hayatında da faaliyetler yürütüyor. Oyuncu, bu projeden sonra ticarete döneceğini ve dizilerden uzak duracağını şu sözlerle ifade etti:

“Yapmak istediğim işler var. Sadece bizim sektör ile alakalı değil, ticaretle alakalı yapmak istediğim bir iki iş var. 1 senedir kovaladığım şeyler. Onların finaline yaklaştım. Onların neticelendirdikten sonra ne yapacağıma karar vereceğim. Televizyona yapacağım bir proje gözükmüyor. Düşünmüyorum, gerçekten ticarete ağırlık vermiştim. Onların başında durmam gerekiyor.”

Yapmak istediği bir sinema filminin olduğunu ama oyuncu olarak değil de yapımcı olarak yer alacağını ifade eden Tolgahan Sayışman, yaz sonunda bu projenin gündeme geleceğini ifade etti.

23 senedir oyunculuk yaptığını ve sektörde olmaya devam edeceğini anlatan Sayışman, hem oyuncu hem de yapımcı olarak bu sektör içinde kalacağını da sözlerine ekledi.